10 mai 2009

Învălmăşeală

"New York este un oraş de înălţimi geometrice, un deşert încremenit de grilaje şi zăbrele, un infern de abstracţiune verzuie sub un cer întins, o adevărată metropolă din care omul este absent tocmai prin înghesuirea sa."
Roland Barthes


Îmi plac week-end-urile. Cui nu îi plac? Te relaxezi, fie acasă, citind o carte, urmărind un film sau pur şi simplu pierzând vremea cu nimicuri, fie în oraş, la cinema, în parc, la o terasă cu prietenii. A doua variantă este poate cea mai des aleasă, în special atunci când gradele ating o valoare îmbietoare. Aglomeraţia însă taie toată buna dispoziţie. Parcurile arhipline, străzile la fel. Câteva restaurante cu terasă sunt mai libere doar din motiv că sunt greu de găsit.
Cu toţii încercăm să petrecem zilele libere cât mai plăcut. Se întâmplă totuşi să avem parte şi de neplăceri. Cu toate astea, nu are rost să pierdem ocazia de a petrece cât mai mult timp cu prietenii.

5 comentarii:

  1. Si totusi,ne place.Pun pariu ca oricine din Bucuresti s-ar muta undeva la tara unde e liniste dupa nu mult timp ar duce dorul acestei "aglomeratii"

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks for ur post on my blog. Your Blog looks great, sadly I dont speak rumanian. Still I'll have look at those pictures from time to time :)

    Greetz

    RăspundețiȘtergere
  3. It's nice to hear, that you like my blog. What a pity, that I have the same problem as ch3rubim: I can't speak rumanian.
    Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador week-end-urile. Ca toata lumea. Si urasc zilele de luni. ...ca toata lumea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place cum scrii... faci un schimb de link ? :)

    RăspundețiȘtergere